Απόγευμα ομορφιάς και ενημέρωσης με τον Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη!

Απόγευμα ομορφιάς και ενημέρωσης με τον Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη!

Ένα μοναδικό απόγευμα ομορφιάς και ενημέρωσης πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 17.30, στο Barrafino στη Λευκωσία με ομιλητή τον ειδικό πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη.

Ο πλαστικός χειρούργος Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης με την 20χρονη εμπειρία του καθώς και οι συνεργάτες του, παρέχουν στους πελάτες – ασθενείς τους τις πιο εξελιγμένες τεχνικές πάνω στην αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική, ως επίσης και στις ιατρικές αισθητικές θεραπείες που αφορούν το σώμα και το πρόσωπο όπως Laser αποτρίχωσης, λεύκανση προσώπου, αντιγήρανση, σύσφιξη δέρματος, αντιμετώπιση χαλάρωσης, τόπικο πάχος και κυτταρίτιδα, με τις πιο εξελιγμένες θεραπείες μέσω της χρήσης ιατρικής τεχνολογίας.

Η εκειδίκευση του ιατρού σε καινούριες ιατρικές τεχνολογίες για επεμβατική και μη παρεμβατική χειρουργική (αναίμακτα χειρουργία χωρίς τομές, ανώδυνα και με άμεση ανάρρωση), στη λιπογλυπτική σώματος αλλά και τη διαμόρφωση του προσώπου είναι όλα αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει, με χιλιάδες ασθενείς σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο. Σκοπός του Δρ. Ιωαννίδη είναι η πλήρης ενημέρωση και τις αποκλειστικές με παρεμβατικές ιατρικές θεραπείες που εφαρμόζεο στην Κύπρο και στην Ελλάδα και η επίδειξη πραγματικών μετεγχειρητικών και θεραπευτικών αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στη Λευκωσία.

Κατα τη διάρκεια του event o Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης εξήγησε τα πάντα γύρω από τις αποκλειστικές quick fix θεραπείες και για το πως η ομορφιά δεν είναι μόνο χάρισμα αλλά και δικαίωμα!

Give a comment