Αυξητική Στήθους – No pain no surgery stigma

Αυξητική Στήθους – No pain no surgery stigma

Όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πλούσιο και νεανικό στήθος. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης προτείνει μεθόδους αυξητικής στήθους που θα αλλάξουν την εικόνα σας, χωρίς ταλαιπωρία με άμεση και γρήγορη ανάρρωση. Πολλές γυναίκες για λόγους μη επαρκούς ανάπτυξης του μαστού, αισθάνονται μειονεκτικά με το μέγεθος του στήθους τους ή επειδή, λόγω αυξομείωσης βάρους μετά από την περίοδο εγκυμοσύνης υπάρχει ασυμμετρία και χαλάρωση.

Πως γίνεται η Αυξητική Στήθους;

Η αυξητική στήθους γίνεται με την τοποθέτηση ενθεμάτων πίσω από κάθε μαστό, μυ ή αδένα. Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αυξήσει το ντεκολτέ, να διορθώσει ασυμμετρίες και σχήμα σύμφωνα πάντα με την ανατομία της κάθε γυναίκας αλλά και τις προσωπικές της επιλογές. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης επιλέγει εμφυτεύματα νέας γενιάς πιστοποιημένα από το FDA και την ΕυρωπαΪκή ένωση με εγγύηση διάρκειας εφ’ όρου ζωής και διαφορετικού σχήματος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου γενικότερα.

Ο τρόπος και η μέθοδος κατά την οποία εισάγουμε και τοποθετούμε τα εμφυτεύματα εξαρτάται από την ανατομία της γυναίκας και τις συστάσεις του χειρουργού. Η τομή μπορεί εύκολα να γίνει είτε στην πτύχωση μεταξύ του στήθους και του μαστού, είτε γύρω από τη θηλή είτε στη μασχαλιαία κυλότητα.

Ποιά τεχνική εφαρμόζεται;

Ο Δρ. Ανδρεάς Ιωαννίδης εφαρμόζει τη τεχνική No pain – Fast recovery – No surgery stigma, η οποία γίνεται με τη χρήση RF (ραδιοσυχνότητες) για για να μην υπάρχει πόνος μετεγχειρητικά, για γρηγορότερη ανάρρωση με φυσικό αποτέλεσμα.

Που μπορεί να τοποθετηθεί το εμφύτευμα;

Μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από τον αδένα, πάνω από το μυ (απονεύρωση μυός-subfascial) εν μέρει πίσω από το μυ (dual plane) ή ακόμη και το μυ εξολοκλήρου. Η επιλογή της θέσης τοποθέτησης εξαρτάται από την κατάσταση του μαζικού αδένα, όγκος, χαλάρωση, κ.τ.λ. Όλα αυτά επεξηγούνται λεπτομερώς στην επίσκεψή σας στο ιατρείο.

Όσα πρέπει να γνωρίζετα για την επέμβαση και την ανάρωση

Συνήθως το χειρουργείο διαρκεί 1 ώρα έως ότου ολοκληρωθεί. Το είδος της αναισθησίας που επιλέγουμε είναι κυρίως γενική νάρκωση. Μετά το χειρουργείο είναι πιθανό να αισθάνεστε ήπια μυϊκή θλάση, ενώ θα μπορείτε να κινητοποιηθείτε άμεσα σε περίπου 24-48 ώρες και δεν χρειάζεται νοσηλεία. Τα ράμματα αφαιρούνται σε περίπου 10 ημέρες.

Η επιστροφή στην καθημερινότητα εξαρτάται από το επίπεδο της δραστηριότητας που έχετε στην καθημερινότητα σας.

Φυσικό αποτέλεσμα

Στόχος μας είναι η επίτευξη αρμονίας και συμμετρίας στην εικόνα κάθε γυναίκας με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην αναγνωρίσει κάποιο στίγμα πλαστικής χειρουργικής επέμβασης προσφέροντας το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα για εσάς.

Give a comment