Γυναικομαστία – High Definition Pectoral Etching

Γυναικομαστία – High Definition Pectoral Etching

Η γυναικομαστία είναι μια κατάσταση, η οποία σπανίως συζητείται παρά την συχνότητα που εμφανίζεται. Επηρεάζει το 40-60% του συνόλου του αντρικού πληθυσμού και ποικίλλει σε βαρύτητα. Η αιτιολογία της εμφάνισης συνδέεται με την διαταραχή ορμονικού επιπέδου κατά την εφηβεία, φαρμακευτικών σκευασμάτων και άλλα. Η αντιμετώπισή της είναι η χειρουργική επέμβαση, η οποία βελτιώνει την εξωτερική εικόνα και βοηθά να ανακτήσει κάποιος την χαμένη αυτοπεποίθησή του.

Η διάγνωση:

Ο γιατρός εξετάζει το στήθος και ελέγχει αν πρόκειται για αληθινή γυναικομαστία ή ψευδή λιπομαστία. Σε ακραίες περιπτώσεις θα προτείνει να προηγηθεί ένα Ultrasound του μαζικού αδένα, έτσι ώστε να καθοριστεί το ποσοστό λίπους και αδένα αντίστοιχα στην διόγκωση. Στη συνέχεια επιλέγει την τεχνική και την προσεγγίση που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Χειρουργική διαδικασία:

Το χειρουργείο σπανίως απαιτεί παραμονή στην κλινική. Η διάρκειά του είναι συνήθως 1-2 ώρες. Έαν ο υπερβολικός αδενικός ιστός είναι η αρχική αιτία για την μεγέθυνση του στήθους, κόβεται ή αφαιρείται με laser ή χειρουργικό νυστέρι. Η τομή ίσως πραγματοποιηθεί μόνη της ή με την συνεργασία της καινοτόμου και πιο εξελιγμένης τεχνικής Thermi Tight λιπόλυσης. Με αυτή την τεχνική διασπάται ο αδενικός ιστός και το λίπος και προκαλείται ρίκνωση του χαλαρού δέρματος.

Η τεχνική High Definition Pectoral Etching: με την χρήση απλής χειρουργικής RF υψηλής ευκρίνειας και λιγότερου τραύματος μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρεια στο σχήμα του ανδρικού θώρακος με λιγότερο τραύμα και άμεση ανάρρωση.

Χρόνος ανάρρωσης:

Για να μειωθεί το μετεγχειρητικό οίδημα είναι πιθανόν να φοράει κάποιος έναν ελαστικό επίδεσμο Dry Fit για 1-2 εβδομάδες. To μεγαλύτερο μέρος του οιδήματος θα μειωθεί κατά τις πρώτες εβδομάδες, αλλά θα χρειαστούν 3 μήνες για ολοκλήρωση του τελικού αποτελέσματος. Τέλος, σε 2-3 εβδομάδες μπορεί να επιστρέψει κάποιος στο γυμναστήριο.

Give a comment