Η λύση για το τοπικό λίπος και την χαλάρωση στα μπράτσα

Η λύση για το τοπικό λίπος και την χαλάρωση στα μπράτσα

Είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας. Πολλές εκ των οποίων έχουν γενετική προδιάθεση για συσσώρευση λίπους στην περιοχή των βραχιόνων. Επίσης η περιοχή στα μπράτσα είναι από τις πρώτες που δέχονται τα αποτελέσματα της γήρανσης μετά την ηλικία των 40 και εμφανίζονται με χαλάρωση και γερασμένο δέρμα.

Ο μυς σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να διαγραφτεί διότι καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα λίπους. Το τοπικό στην περιοχή αυτή έχει αρκετό βάρος και με τη βαρύτητα δείχνει την εικόνα της χαλάρωσης. Μόλις γίνει η αφαίρεση τοπικού από την περιοχή αμέσως το δέρμα σας θα συρρικνωθεί και θα δείχνει πιο σφριγηλό. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου το δέρμα είναι αρκετά χαλαρό  και η λιποαναρρόφηση από μόνη της να μην είναι αρκετή ώστε να διορθώσει το πρόβλημα σε αυτές τις καταστάσεις μπορεί να γίνει συνδυασμός λιποαναρρόφησης (αφαίρεση τοπικού) και της καινοτόμου μεθόδου ThermiTight (σύσφιξη δέρματος).

Η οποία εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον Δρ.Ανδρέα Ιωαννίδη με μεγάλη επιτυχία στην AdvancedAesthetics.

Ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση στους βραχίονες μπορεί να διορθωθεί και η τοπική  συσσώρευση λίπους στην περιοχή της πλάτης (πλευρά) που διαγράφονται με το στηθόδεσμο ή και χωρίς.

Η διαδικασία είναι εύκολη, γίνεται με τοπική αναισθησία στο χώρο μας χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις για τον ασθενή. Μετά τη λιποαναρρόφηση προτείνουμε στον ασθενή τη χρήση ειδικού κορσέ γύρω από τους βραχίονες για  15 ημέρες περίπου για πρωί και βράδυ.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται αμέσως και ολοκληρώνονται στους 3 – 6 μήνες.

Give a comment

EnglishGreekRussian