Καινοτομία στη καταπολέμηση της χαλάρωσης προσώπου και λαιμού, χωρίς τομές και νυστέρι!

Καινοτομία στη καταπολέμηση της χαλάρωσης προσώπου και λαιμού, χωρίς τομές και νυστέρι!

Το ThermiTight™ είναι η πρώτη αισθητική διαδικασία, η οποία παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης. Το ThermiTight™ είναι ιδανικό για τους ασθενείς που θέλουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες που να πλησιάζουν τα αποτελέσματα της Χειρουργικής Επέμβασης.

Κατά την εφαρμογή της διαδικασίας, χρησιμοποιούμε μια ειδική κάνουλα, την οποία τοποθετούμε κάτω από το δέρμα για να θερμάνουμε υποδερμικά τους ιστούς σε μια επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατα τη διάρκεια της διαδικασίας, οι εσωτερικές θερμοκρασίες ελέγχονται και ρυθμίζονται απο το σύστημα του υπολογιστή. Επιτυγχάνεται η συρρίκνωση του δέρματος χωρίς όμως να προκαλεί εγκαύματα στην επιφάνεια. Αποτελεί μια υψηλής εξειδίκευσης θεραπεία με απόλυτη ασφάλεια και με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Για την ακρίβεια πρόκειται για μια ανώδυνη, μικροεπεμβατική διαδικασία, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία η οποία διαρκεί συνήθως 1-2 ώρες. Μετά την εφαρμογή, ο ασθενής μπορεί να εμφανίσει ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα και είναι συνήθως σε θέση να επιστρέψει στις φυσιολογικές του δραστηριότητες μέσα σε 24 ώρες.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής αρχίζει να είναι εμφανές σε 1 μήνα και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό στους 3 και 6 μήνες. Αυτή η σταδιακή μεταμόρφωση είναι πιο επωφελής γιατί οι αλλαγές είναι εμφανείς σταδιακά και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό από όλους, οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σαν μια φυσική σταδιακή αλλαγή.

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, το ThermiTight™ παρέχει αποτελέσματα χειρουργικού τύπου, χωρίς την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, περίοδο ανάρρωσης, ή μεγαλύτερο κόστος.

To ThermiTight™ εκτός από το πρόσωπο μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιοχές που στο παρελθόν έπρεπε να γίνουν παρεμβάσεις με μεγάλες τομές όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικό μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λ.π.

Give a comment