Ρινοπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας – High Definition Rhinoplasty

Ρινοπλαστική Υψηλής Ευκρίνειας – High Definition Rhinoplasty

Η ρινοπλαστική, είναι η δεύτερη σε συχνότητα παγκοσμίως πλαστική χειρουργική παρέμβαση με ταχεία ανάρρωση (επιστροφή στη ρουτίνα σε 4 μέρες), χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία, με ελάχιστη τομή και με φανταστικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο «δύσκολο» ασθενή. 

 Ρινοπλαστική-1

Όλα όμως διορθώνονται!

Ίσως να σας ενοχλούν οι αλλαγές που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου στη μύτη σας, ή κάποια αλλοίωση που μπορεί να προκλήθηκε από ένα τραυματισμό της. Μπορεί να σας ενοχλεί το σχήμα της, η άκρη της καμπύλης της, το άνοιγμα των ρουθουνιών, ή γωνία μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους. Ίσως πάλι να ενοχλεί ένα εκ γενετής ελάττωμα στη μύτη, ή ακόμα να έχετε αναπνευστικά προβλήματα λόγω κατασκευής της μύτης.

Η ρινοπλαστική μπορεί να βελτιώσει τόσο την εμφάνισή σας όσο και την αυτοπεποίθησή σας χωρίς ταλαιπωρία και πόνους λόγω της τεχνικής high definition rhinoplasty, (υψηλής ευκρίνειας ρινοπλαστική) που χρησιμοποιεί ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης.

Σχεδιασμός και Προετοιμασία

Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, απαιτείται η σωστή επικοινωνία του ασθενή με τον Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος θα αξιολογήσει το περιστατικό και σε συνεργασία με τον ασθενή θα αποφασίσουν τις κατάλληλες «διορθώσεις» που απαιτείται να γίνουν. Ο γιατρός θα σας εξηγήσει πώς η ανακατασκευή της μύτης εμπλέκει τη γλυπτική της ρινικής δομής, συμπεριλαμβανομένου του οστικού και χόνδρινου τμήματος και θα απαντήσει όλα σας τα ερωτήματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, καθώς και ενδεχόμενες ανησυχίες σας.

Σε αυτό θα βοηθήσει και η τεχνολογία προσομοίωσης, την οποία ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης θα χρησιμοποιήσει για να ανασχεδιάσει και να αποτυπώσει τη μύτη σας όπως αυτή θα φαίνεται μετά την επέμβαση. Ο ασθενής έχει την δυνατότητα να δει το αποτελέσμα που θα έχει μετά από το χειρουργείο με ένα ποσοστό πραγματικών αποτελεσμάτων 97%!

Ρινοπλαστική-2
Ρινοπλαστική-3

Επιστροφή στη ρουτίνα

Οι περισσότεροι ασθενείς είναι έτοιμοι να σηκωθούν και να κινητοποιηθούν λίγες ώρες μετά το χειρουργείο και να επιστρέψουν στη δουλειά τους ή στο σχολείο μέσα σε τέσσερεις με επτά ημέρες. Γι’ αυτό και αποτελεί μαζί με άλλες (αυξητική μαστού, γυναικομαστία, ωτοπλαστική) επεμβάσεις εορταστικής περιόδου λόγω του γρήγορου και άμεσου αποτελέσματος.

Η ρινοπλαστική είναι από τα χειρουργεία που προκαλούν θετικά συναισθήματα και βοηθούν την ψυχολογία του ασθενή. Λόγω της εύκολης ανάρρωσης, ο ασθενής απολαμβάνει το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας βδομάδα επιβεβαιώνοντας το αποτέλεσμα που τους έδειξε ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης πριν από το χειρουργείο, χωρίς εκπλήξεις και άγχος ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην ταιριάζει στο πρόσωπό τους και στις προσδοκίες τους.

Give a comment