Το δέρμα μετά το καλοκαίρι

Το δέρμα μετά το καλοκαίρι

To πέρας των καλοκαιρινών διακοπών μας αφήνει με ψυχική ανανέωση, ξεκούραση και πολλές αναμνήσεις.

Τι συμβαίνει στο δέρμα μετά το καλοκαίρι;

Σε αντίθεση με το σώμα και το πνεύμα, το δέρμα υπόκειται σε μεγάλη ταλαιπωρία με βλάβες που θα δημιουργηθούν με το πέρας του χρόνου. Καθώς ο ήλιος θερμαίνει ευχάριστα το σώμα μας, το δέρμα χρησιμοποιεί φυσικούς μηχανισμούς αυτοπροστασίας από την ακτινοβολία όπως το μαύρισμα και η πάχυνση του δέρματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι ένα δέρμα οπτικά στεγνό και τραχύ.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της συνεχούς έκθεσης στον ήλιο;

Λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας και του αλμυρού νερού, η ελαστικότητα και η υγρασία μειώνονται. Το δέρμα ξεφλουδίζει, σημάδι ότι αντιδρά για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.

Ξηρότητα, ερυθρότητα και αφυδάτωση, η εικόνα του δέρματος στο μεγαλύτερο φάσμα του, τόσο στο πρόσωπο. όσο και στο σώμα. Η αντιστροφή του αφυδατωμένου, θαμπού και γηρασμένου δέρματος, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για εντατική φροντίδα μετά το καλοκαίρι.

Πως μπορεί να επανέλθει το δέρμα;

Αρχή όλων, η ενυδάτωση. Ενυδάτωση μέσα και έξω. Νερό και τρόφιμα πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία (φρούτα, λαχανικά), θα ενισχύσουν τη φυσική υγρασία του οργανισμού και κατ’ επέκταση της επιδερμίδας.

  • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα αντιηλιακά είναι η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας μας. Ένας ολοκληρωμένος, βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος για να μειωθούν οι ρύποι και όλη η λιπαρότητα αυτών των πλούσιων σκευασμάτων.
  • Απολέπιση για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και δημιουργία νέων επιδερμικών.
  • Ενυδάτωση με τοπικά σκευάσματα, πλούσια σε βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ ώστε να επανέλθουν τα επίπεδα υγρασίας και της ελαστικότητας, απαραίτητοί παράγοντες πρόληψης της πρόωρης γήρανσης.

Πλέον η φροντίδα του προσώπου και του σώματος έχει περάσει σε υψηλού επιπέδου αντιγήραντικές θεραπείες όπως είναι η χρήση πεπτιδίων για την ανάπλαση των κυττάρων.

Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και απευθυνθείτε στους ειδικούς για νέες εξελιγμένες θεραπείες.

EnglishGreekRussian

Advanced Aesthetics

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.


skype image

Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

X
Κλείστε Ραντεβού