Αλλάζουμε ΣΩΜΑ!

Αλλάζουμε ΣΩΜΑ!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γράφονται και ξαναγράφονται πολλά και διάφορα σχετικά με μεθόδους βελτίωσης του σώματος. Όμως, πολλές είναι οι γυναίκες που τελικά βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με το τι να επιλέξουν για το σώμα τους. Τι του ταιριάζει, τι έχει πραγματικά αποτέλεσμα και δεν θα πετάξουν τα χρήματα τους, τι μπορούν να αντέξουν… Σε αυτήν την δύσκολη αναζήτηση θελήσαμε να βοηθήσουμε και να σας μιλήσουμε για δοκιμασμένες μεθόδους με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θα ανακαλύψετε απλές μεθόδους που εφαρμόζονται στο ιατρείο χωρίς δεύτερη σκέψη και προσφέρουν σημαντική βελτίωση στο σώμα, μια χειρουργική μέθοδος τελευταίας τεχνολογίας, που μεταμορφώνει το σώμα στην κυριολεξία, και μια μέθοδο που δεν έχει χειρουργική, αλλά ήπια επεμβατική και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επισκεφθήκαμε τρεις κορυφαίους επιστήμονες που εφαρμόζουν με επιτυχία τις μεθόδους αυτές και μάθαμε κάθε λεπτομέρεια, ώστε διαβάζοντας όσα ακολουθούν να μπορείτε να αποφασίσετε για το σώμα σας χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η δερματολόγος και επιστημονική συνεργάτης του IQbeauty Παναγιώτα Ρήγα και οι πλαστικοί χειρούργοι Γεώργιος Ζουμπάκος και Ανδρέας Ιωαννίδης απαντούν σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις. Διαβάστε αυτό το αφιέρωμα και, αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινήσεις, γράψτε μας στο e-mail του περιοδικού. Είμαστε όλοι στη διάθεση σας! Και κάτι ακόμη. ‘Ο,τι και αν επιλέξετε ή ακόμα και τίποτα από αυτά μην ξεχνάτε πως το σώμα μας έχει ανάγκη από ουσιαστική φροντίδα καθημερινά. Ήπια άσκηση και ισορροπημένη διατροφή, καθαρισμός και φροντίδα του δέρματος του δεν πρέπει ποτέ να παραλείπονται!

PDFPic3

Erase & Rewind

Η μέθοδος ThermiRF για τη βελτίωση τους σώματος είναι η επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση. Ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Ιωαννίδης μάς αποκαλύπτει τα πάντα γι’ αυτήν την πρωτοποριακή μέθοδο με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Το Thermi Tight είναι η πρώτη μη παρεμβατική διαδικασία που, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, προσφέρει εντυπωσιακή σύσφιξη στο δέρμα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει λιπόλυση και διαμόρφωση φιγούρας του σώματος.

Dr. Andreas IoannidesΟ Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, πλαστικός- επανορθωτικός χειρουργός, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα, στην Πλαστική Χειρουργική Παίδων, σε Συγγενείς Ανωμαλίες Παίδων αλλά και στην Ογκολογική Χειρουργική, Χειρουργική Τραύματος και Χειρουργική Άκρας Χειρός. Συνέχισε την εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες με ιδιαίτερο αντικείμενο εκπαίδευσης την Περιοφθάλμια Χειρουργική και Αποκατάσταση, την Αισθητική Αποκατάσταση Μαστού και τη Ρινοπλαστική. Έχει γίνει συχνά πρωτοπόρος σε εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων. Μεταξύ άλλων, το 2007 πρώτος εφάρμοσε την τεχνολογία UltraSound Lipolysis, όπως και το Laser Lipolysis για τη βελτίωση του σχήματος σώματος και προσώπου. Το 2015 εισήγαγε την καινοτόμο και με εντυπωσιακά αποτελέσματα μέθοδο ενέσιμου RF–ThermiRF, για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης σώματος και προσώπου αλλά και προβλημάτων γεννητικής χώρας, και καταξιώθηκε ως ένας από τους καλύτερους χειριστές της τεχνολογίας αυτής στην Ευρώπη και ο μοναδικός σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θα ήθελα να μιλήσουμε στις αναγνώστριές μας για το ThermiRF, που έχω μάθει πως εφαρμόζετε με μεγάλη επιτυχία. Περί τίνος πρόκειται και σε ποιους απευθύνεται;
Το Thermi Tight είναι η πρώτη μη παρεμβατική διαδικασία που, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, παρέχει αποτελέσματα που πλησιάζουν εκείνα της χειρουργικής επέμβασης, χωρίς όμως την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, την περίοδο ανάρρωσης ή το ανάλογο κόστος. Αποτελεί ένα εργαλείο που έχει κάνει παρελθόν παρεμβάσεις με μεγάλες τομές, που άλλοτε ήταν μονόδρομος, όπως η σύσφιξη χεριών, εσωτερικού των μηρών, κοιλιάς, στήθους κ.ά., με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί;
Στην πράξη, η μέθοδος αυτή παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης στο σύνολό της. Το σύστημα ThermiRF χρησιμοποιείται μαζί με έναν nano ανιχνευτή θέρμιτρον SmartTip, ο οποίος τοποθετείται κάτω από το δέρμα για να θερμάνει υποδερμικά τους ιστούς σε επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Thermi Tight, οι εσωτερικές θερμοκρασίες ελέγχονται και ρυθμίζονται από το σύστημα του υπολογιστή. Επιπλέον, η καθοδήγηση της θερμικής εικόνας παρέχει στον γιατρό τις εξωτερικές θερμοκρασίες σε πραγματικό χρόνο, για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της επίδρασης της θερμότητας διατηρώντας ασφαλείς τις θερμοκρασίες του δέρματος. Πρόκειται για μια υψηλής εξειδίκευσης και απόλυτης ασφάλειας θεραπεία με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τι επιτυγχάνει;
Είναι η εναλλακτική μέθοδος για σύσφιξη προσώπου και σώματος και ταυτόχρονα για λιπόλυση και διαμόρφωση φιγούρας του σώματος. Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα, αντιμετωπίζοντας έτσι το πρόβλημα της χαλάρωσης και εξομαλύνοντας την υφή. Σε διαφορετικές υψηλές θερμοκρασίες αντιμετωπίζουμε την υγροποίηση του λίπους και τη σμίλευση του σώματος.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;
Αποτελεί λύση για λιπόλυση και σύσφιξη, διαμόρφωση του σώματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Απευθύνεται σε ηλικίες από 18 έως και 65+ ετών. Καλό είναι οι ασθενείς να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να έχουν εντάξει την άθληση στη ζωή τους, γιατί όλοι γνωρίζουμε τη θετική επίδρασή της.

Τι προϋποθέτει η εφαρμογή;
Είναι μια ανώδυνη μικροεπεμβατική διαδικασία που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή με ήπια μέθη, αν χρειαστεί.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;
Οι αλλαγές γίνονται σταδιακά, αν και τα αποτελέσματα ξεκινούν άμεσα. Στον πρώτο μήνα γίνεται η πρώτη αξιολόγηση, στον τρίτο μήνα η δεύτερη και στον έκτο μήνα το εντυπωσιακό αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό από όλους, οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, σαν μια φυσική αλλαγή.

Υπάρχουν αντενδείξεις;
Εφαρμόζεται μόνο μία φορά; Γίνεται μία φορά και τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 7 χρόνια. Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος και δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή επιπλοκές. Το μόνο που μπορεί να προκληθεί μετά τη θεραπεία είναι ένα ήπιο πρήξιμο ή οίδημα, το οποίο υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Η φυσικότητα και η σταδιακή αλλαγή ανανέωσης το καθιστούν μοναδική θεραπεία.

Give a comment