Ποια θεραπεία είναι κατάλληλη μετά το καλοκαίρι;

Ποια θεραπεία είναι κατάλληλη μετά το καλοκαίρι;

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι αναζωογονητικό για τη διάθεσή μας, όμως συνήθως κουράζει το δέρμα του προσώπου μας. Κι όσο εμείς κάνουμε διακοπές, εκείνο ταλαιπωρείται. Πανάδες, αφυδατωμένη όψη, κάποιες λεπτές ρυτίδες, θαμπάδα είναι μερικά από τα αρνητικά του καλοκαιριού για το πρόσωπό μας, τα οποία συνήθως τα παρατηρούμε όταν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Η ηλιακή ακτινοβολία, η χρήση αντηλιακών προϊόντων και ο ιδρώτας γεμίζουν τους πόρους με σμήγμα και ρίπους. Η εικόνα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ένα δέρμα με υπερέκκριση σμήγματος, θαμπό, άτονο και αφυδατωμένο.

Η κοσμητική ιατρική δίνει πλέον λύσεις, ώστε το πρόσωπό μας να αντανακλά την ευεξία που μας έχουν χαρίσει οι διακοπές. Οι μη επεμβατικές θεραπείες είναι πολλές και η επιλογή τους εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Προτεραιότητα του δέρματος την περίοδο αυτή αποτελεί ο πλήρης και βαθύς καθαρισμός των στιβάδων της επιδερμίδας. Οι πόροι θα καθαρίσουν αποβάλλοντας όλες τις επιβλαβείς και περιττές ουσίες.

Ο βαθύς ιατρικός καθαρισμός αποτελεί τη βασικότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία, που θα απαλλάξει το δέρμα μας από τους ρύπους και το σμήγμα, ανανεώνοντάς το και δίνοντάς του τη δυνατότητα να αναπνεύσει. Με τον καθαρισμό η επιδερμίδα μπορεί να υποδεχθεί τις καθημερινές μας περιποιήσεις, καθώς μεγιστοποιούνται τα οφέλη των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε.

Η διαδικασία γίνεται με χρήση εξειδικευμένων ιατροκαλλυντικών προϊόντων, ασφαλή διάνοιξη για την απομάκρυνση του σμήγματος και πλήρη ενυδάτωση για την αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος. Η εξισορρόπηση του PH αναπληρώνοντας την χαμένη υγρασία καθώς και θεραπεία γρήγορης ανάπλασης του δέρματος για ένα πρόσωπο λαμπερό υγιές και νεανικό. Με τη θεραπεία αυτή τα νεκρά κύτταρα αποτελούν παρελθόν και η επιδερμίδα εξυγιαίνεται, οξυγονώνεται και αποκτά λάμψη.

Εφαρμόζεται:

  • Σε δέρμα κανονικό, μεικτό, λιπαρό και με τάση ακμής
  • Σε δέρμα άτονο και θαμπό όπου αναζητά ανανέωση, λάμψη και φρεσκάδα

Μάθετε περισσότερα για τον ιατρικό βαθύ καθαρισμό

>> Special offers !! μόνο για λίγες ημέρες