Αιδοιοπλαστική: Πλαστική αιδοίου

Αιδοιοπλαστική: Πλαστική αιδοίου

Αιδοιοπλαστική

Είμαι 27 χρονών και τα χείλη του αιδοίου είναι υπερτροφικά. Υπάρχει έντονη ενόχληση κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας και της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί να διορθωθεί;

Αγαπητή κυρία, φυσικά μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μπορεί να διορθωθεί! Αυτό που σας προτείνουμε είναι η Αιδοιοπλαστική. Η συγκεκριμένη επέμβαση αποσκοπεί στην αποκατάσταση των δυσμορφιών και ασυμμετριών και στη λειτουργικότητα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Γίνεται:          

  • Με τοπική αναισθησία
  • Χρόνος αποθεραπείας 7 ημέρες
  • Χειρουργική διαδικασία 1 ώρα
  • Δε χρειάζεται παραμονή στην κλινική
  • Αποχή από σεξουαλική δραστηριότητα για 4 εβδομάδες
  • Χωρίς παραμονή σε κλινική

Yποψήφιες ασθενείς είναι κυρίως αυτές οι οποίες εμφανίζουν μακριά και χαλαρά μικρά χείλη του αιδοίου. Άλλη κατηγορία ασθενών που αναζητούν τη λύση στην αιδοιοπλαστική είναι γυναίκες οι οποίες έχουν πρόσφατα γεννήσει ή είχαν στο παρελθόν ένα φυσιολογικό τοκετό ο οποίος προκάλεσε χαλάρωση των χειλέων του αιδοίου.

Επιπλέον με την αιδοιοπλαστική μπορεί να γίνει διόρθωση παλαιότερων ουλών στην περιοχή, συγγενών ασυμμετριών και μικρή λιποαναρρόφηση του εφηβαίου όπου σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει εξεσημασμένη εναπόθεση λίπους κάνοντας υπερβολική την προβολή της περιοχής του εφηβαίου.

Σας τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη τεχνική πρέπει να εκτελείται από εξειδικευμένο ιατρό Πλαστικό Χειρουργό που είναι μέλος της επίσημης εταιρίας πλαστικών χειρουργών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για την αιδοιοπλαστική