Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική / Thermi-Lid

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική / Thermi-Lid

Τα μάτια αποτελούν την πιο συχνή περιοχή εμφάνισης της πρώιμης γήρανσης στο πρόσωπο.

Οι πρώτες ανάγκες εμφανίζονται κυρίως από την 3η δεκαετία και έπειτα, όπου είναι:

  • Μαύροι κύκλοι
  • Άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου (άδειο βλέμμα)
  • Σακούλες στα μάτια
  • Άδειασμα του κεντρικού προσώπου
  • Λεπτές επιφανειακές ρυτίδες βλεφάρων και γύρω περιοχής

Οι περισσότερες γυναίκες και άνδρες θέλουν να εξαφανίσουν το γήρας και την κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών χωρίς να προχωρήσουν σε  διαδικασία επέμβασης. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης με 20ετή εμπειρία στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και εξειδίκευση στην περιοχή του οφθαλμού ανέπτυξε σε αποκλειστικότητα  στην κλινική του σε Αθήνα και Κύπρο την τεχνική Thermi-Lid (αναίμακτη βλεφαροπλαστική).

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης ανέπτυξε και εξέλιξε μια καινοτόμο και πρωτοπόρο μη επεμβατική τεχνική, το Thermi-Lid Technique για την ανανέωση της περιοφθάλμιας χώρας χωρίς χειρουργείο. Εγγυάται την ασφάλεια και την πραγματική ανανέωση της περιοχής των ματιών. Με τη χρήση μιας έξυπνης ατραυματικής κάνουλας, την καλούμενη ρομποτική κάνουλα, με την χορήγηση ραδιοσυχνοτήτων με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια προκαλείται η αφαίρεση της λιπώδους σακούλας, σύσφιξη δέρματος, διέγερση των ινοβλαστών, παραγωγή κολλαγόνου, γέμισμα του άδειου βλέμματος και εξαφάνιση των μαύρων κύκλων.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και μετά το πέρας της 20λεπτης αυτής διαδικασίας και δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του ακόμη και την ίδια ημέρα και δεν υπάρχουν σημάδια και τομές. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων ξεπερνά τα 5έτη αλλά τα οφέλη της βελτίωσης ποτέ δεν χάνονται και ο ασθενής ή η ασθενής δεν επιστρέφει στην προτέρα εικόνα.

Αποτελεί ίσως τη μοναδική αναίμακτη διαδικασία για τα βλέφαρα που δίνει αποτελέσματα συγκρίσιμα με τη χειρουργική επέμβαση. Εξαφανίζει το γήρας και την κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών προσφέροντας ένα ξεκούραστο βλέμμα και νεανικό πρόσωπο.
Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικιών μέχρι και τα 45 έτη χωρίς φυσικά να αποκλείονται οι μεγαλύτερες ηλικίες που θέλουν βελτίωση και αποκλείουν όποια άλλη χειρουργική παρέμβαση.