Ανάπλαση προσώπου – ντεκολτέ – σώματος | Fractional RF

Ανάπλαση προσώπου – ντεκολτέ – σώματος | Fractional RF

H τεχνολογία Fractional RF είναι μια επαναστατική θεραπεία με έναν καινοτόμο συνδυασμό της κλασματικής (fractional) θεραπείας με τις ραδιοσυχνότητες.

Με το πέρασμα των χρόνων ο οργανισμός μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τη βοήθεια του Fractional αυξάνουμε τον μεταβολισμό των ινοβλαστών και το ενδογενές κολλαγόνο ενώ με τις ραδιοσυχνότητες συσφίγγουμε το δέρμα.

Χρόνος Θεραπείας

30 λεπτά. Συνήθως συστήνονται 2-4 συνεδρίες, ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος.

Επίπεδο Πόνου

Ελάχιστος, ανεκτή θεραπεία

Που εφαρμόζεται;

Ενδείκνυται για αντιμετώπιση: ρυτίδων, ανοιχτοί πόροι, ραγάδες, χαλάρωση, σύσφιξη δέρματος, φωτογήρανση, ουλές, έλεγχος ακμής

Πως λειτουργεί η θεραπεία;

Η θεραπεία Fractional RF λειτουργεί με κλασματική ραδιοσυχνότητα είναι μια νέα ασφαλής τεχνολογία, μη επεμβατική διαδικασία lift που παρέχει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων με τη βοήθεια μικροϋπολογιστικών βελονών που οδηγούν σε “κλασματικές” ζώνες θερμότητας. Η θερμότητα που παρέχει στην επιδερμίδα και στο χόριο, φθάνει ελεγχόμενα σε ελεγχόμενα επίπεδα βάθους.

Με τον τρόπο αυτό η ενέργεια RF διεισδύει τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο χόριο για να σφίξει και να αναζωογονήσει το δέρμα, αλλά δεν προκαλεί βλάβη στα υπάρχοντα κύτταρα του δέρματος.  Δημιουργώντας μετρήσιμα ηλεκτρικά ρεύματα που αναμορφώνουν και συστέλλουν το κολλαγόνο του δέρματος και κατόπιν σφίγγουν την επιφάνεια του δέρματος.

Με αυτόν το τρόπο ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες ενώ παράλληλα εγχύουμε προϊόντα όπως υαλουρονικό, βιταμίνες, serum σύσφιξης.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Άμεσα – Tο Fractional RF ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, κάνει άμεση και μακροπρόθεσμη σύσφιξη και μειώνει γραμμές και ρυτίδες. Παράλληλα βελτιώνεται η υφή και ο τόνος του δέρματος  ενώ γίνεται αναδόμηση ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως γύρω από τα χείλη και τα μάτια.

Καθώς το νέο κολλαγόνο διεγείρεται, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και υγιές, κάνοντας  ομοιόμορφη την υφή του δέρματος και μειώνοντας ορατά ουλές και ραγάδες.

Τεχνική

Αναίμακτη τεχνική

Αναισθησία

Χωρίς αναισθησία

Διάρκεια αποθεραπείας

Μηδενική διάρκεια αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Πλεονεκτήματα θεραπείας

Η κλασματική ραδιοσυχνότητα είναι θεραπεία ανώδυνη και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Οι θεραπείες γίνονται όλο τον χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάγχρωσης τους θερινούς μήνες. Ενδείκνυται για το πρόσωπο και το σώμα.

Μάθετε περισσότερα για την τεχνική Fractional RF

Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next