Νέα και Δημοσιεύσεις

Η Κλινική Ψυχολόγος – Ιατρική Σύμβουλος Πλαστικής Χειρουργικής και Manager Advanced Aesthetics Κύπρου Νίκη Μέγα, μιλάει στο «Με Αγάπη Χριστιάνα» Alpha Cyprus για μια Θεραπεία Κυττταρίτιδας ενός μήνα που την αντιμετωπίζει εντελώς διαφορετικά, με γρήγορα, ανώδυνα και άμεσα αποτελέσματα. Αποτελεί μια λύση τελευταίας στιγμής με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. 

Μάθετε τα πάντα για την νέα επαναστατική τεχνική Smartlift με ελάχιστο τραύμα και μέγιστο αποτέλεσμα που κάνει το χρόνο σύμμαχο από τον Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη στην εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα στο Alpha Cyprus. 

O πιστοποιημένος Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης στο Με Αγάπη Χριστιάνα Alpha Cyprus μιλάει για την νέα και καινοτόμα τεχνική στη σμίλευση σώματος FRBR + Argon Plasma που που καταπολεμά χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και προσφέρει σύσφιξη σώματος με μια μόνο εφαρμογή. 

✨ Μεγάλη ευχαρίστηση που μας φιλοξένησε στην εκπομπή Ελλάδα στο Φως στο κανάλι της ομογένειας #greekvoice η ταλαντούχα δημοσιογράφος Τζενη Παντέλη. ✅Ήταν μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη! 👏 Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενθουσιώδη παρουσία σας και την ενδιαφέρουσα συζήτηση!!

Η Νίκη Μέγα Κλινική Ψυχολόγος/Ιατρ. Συμβ. Πλαστ. Χειρουργικής Advanced Aesthetics καλεσμένη στο Με αγάπη Χριστιάνα #meagapichristiana μιλάει για την αντιμετώπιση πανάδων με μια μόνο εφαρμογή χάρη σε ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο με αναστολή της μελανίνης μόνιμα και δραστικά.

Όλα όσα είπαμε στην εκπομπή ‘Με αγάπη Χριστιάνα’ στον Alpha TV Κύπρου στις 25 Απριλίου. Η επέμβαση της Γυναικομαστίας δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού αλλά μια θεραπευτική – Αισθητική παρέμβαση.

TOP