Γρήγορης Ανταπόκρισης Διαμόρφωση Σώματος – Fast Responsive Body Reshaping

Γρήγορης Ανταπόκρισης Διαμόρφωση Σώματος – Fast Responsive Body Reshaping

Η σύγχρονη διαβίωση, η κακές διατροφικές συνήθειες του γρήγορου και έτοιμου φαγητού και ακόμη πιο πολύ η αποξένωση και ο περιορισμός από αθλητικές δραστηριότητες λόγω της πρόσφατης απρόβλεπτης κατάστασης πανδημίας από τον Covid-19 θα δημιουργήσουν έντονα την ανάγκη να ασχοληθούμε με το σώμα μας την επόμενη ημέρα κανονικότητας και επανόδου στα καθημερινά της ζωής μας.

Η εναπόθεση τοπικού πάχους και η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολούν ολοένα και μεγαλύτερες πληθυσμιακές ομάδες. Η μεγάλη τεχνολογική έξαρση στην πλαστική χειρουργική έφερε τεχνολογίες μου κινούνται στα πλαίσια μη παρεμβατικών μεθόδων αλλά και σε ελαφρά παρεμβατικές που έχουν πολύ πιο δραστικά αποτελέσματα αλλά και σε λιγότερο χρόνο.

Σε απλή αναφορά των μη παρεμβατικών τεχνολογιών που έχουν καταξιωθεί για τα αποτελέσματα τους είναι η κρυολιπόλυση,οι ραδιοσυχνότητες εξωτερικής εφαρμογής όπως thermi 250, χρήση υπερήχων αλλά και οι καινούργιες τεχνολογίες όπως Laser Lipolysis smart Ilipo η όποια έχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε σωματικό λίπος αλλά και το σπλαγχνικό λίπος πράγμα που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατον. Επίσης όλες αυτές οι τεχνικές αποτελούν και θεραπείες που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε γιατί ο ασθενής δεν έχει επαφή με ανθρώπους δεν υπάρχει συγχρωτισμός και εκτελούνται με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες αντισηψίας και προστασίας και έχουν και ιατρική συμβολή στην υγεία μας.

Στο συγκεκριμένο  άρθρο θα ασχοληθούμε κυρίως με την επαναστατική τεχνική που αναπτύξαμε στον ιατρικό μας χώρο με κύριο στόχο την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος σε αφαίρεση λίπους, διαμόρφωση σώματος με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Η τεχνική αυτή της γρήγορης ανταπόκρισης Διαμόρφωσης σώματος είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού επαναστατικών τεχνολογιών της πλαστικής χειρουργικής και άθροιση όλων των διαφορετικών πλεονεκτημάτων σε ένα αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα έχουμε παντρέψει 4 διαφορετικές τεχνικές λιπόλυση λιποαφαίρεσης  και σύσφιξης των ιστών απονευρώσεων και δέρματος ώστε να έχουμε αποτέλεσμα αθλητικού σώματος στο μισό χρόνο Και με αποτελέσματα που καμία τεχνική δεν μπορεί να επιτύχει από μόνη της.

Συνδυάζουμε  υπέρηχο λιπόλυση Vaser μαζί με την αρνητική πίεση λιποαναρρόφηση για αφαίρεση του τοπικού και των πρωτοποριακών τεχνολογιών Αμερικής Thermitigh και Laser ND YAG tightening  που έχουν μια θεαματική επίδραση στην σύσφιξη των απονευρώσεων και το δέρματος κάνοντας τα αποτελέσματα στις πλείστες των περιπτώσεων να δείχνουν απίστευτα εντυπωσιακά.

Πλεονεκτήματα της F.R.B.R  είναι η μη παρεμβατικότητα της με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα ,το γρήγορο αποτέλεσμα, ο βαθμός του αποτελέσματος στην διαμόρφωση σώματος και μονιμότητα αυτού με μνήμη ακόμη και αν υπάρχουν μικρές διατροφικές ατασθαλίες.