Ιατρικός Τουρισμός

Ιατρικός Τουρισμός

Συνδυάστε την επέμβασή σας με ένα ταξίδι

Στην Κλινική μας Advanced Aesthetics λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα ιατρικού τουρισμού για να υποδέχεται και να προσφέρει τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίες αισθητικής επανορθωτικής χειρουργικής σε ασθενείς του εξωτερικού αλλά και ασθενείς από όλη την Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια. Η πολυετής πείρα του Πλαστικού Χειρουργού Dr. Ιωαννίδη Ανδρέα αλλά και η ίδια η εμπειρία μας στον ιδιαίτερο χώρο του ιατρικού τουρισμού ανέδειξε την Advanced Aesthetics σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς παροχής υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής και ομορφιάς στο χώρο της Ευρώπης.

Το υψηλό Ιατρικό επίπεδο σε συνδυασμό με το εξαιρετικό τουριστικό προφίλ της Ελλάδας και της Κύπρου εξασφαλίζει τον άριστο συνδυασμό Υγείας και διακοπών. Ασθενείς από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και από Αραβικές χώρες έχουν επιδείξει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην κλινική μας. Οι Patient Coordinator μας αναλαμβάνουν την πλήρη στήριξη, μετακίνηση,διευκόλυνση των ασθενών από το εξωτερικό και την επαρχία καθ’όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην κλινική μας.

Επιπλέον παρέχουμε εντελώς δωρεάν βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχειακές υποδομές, εστιατόρια, μουσεία και επιλογές διασκέδασης.Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις Ιατρικές μας υπηρεσίες και να διευκολύνουμε την προσωπική σας παραμονή κοντά μας. Μπορείτε να δείτε τα video με τα testimonials ασθενών μας από το εξωτερικό όπως και το video καλωσορίσματος της Patient Coordinator Sharon για ασθενείς του εξωτερικού.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και
θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία


    EnglishGreekRussian