ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ – ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ – ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

Επαναστατική μέθοδος μεσοθεραπείας από τον  Dr Andreas Ioannides.  Eπειδή κάποιες φορές μια απλή ενυδάτωση δεν είναι αρκετή.

Τα τελευταία 2 χρόνια εφαρμόζουμε στον Ιατρικό μας χώρο μια εντελώς καινούργια τεχνική νεοκολλαγονέννεσης και επαναφοράς της σφρηγιλότητητας του δέρματος σε όλο το πρόσωπο, τράχηλο και ντεκολτέ δημιουργώντας τα εφέ του φίλτρου νεότητας όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις τεχνικές βελτίωσης μιας φωτογραφίας.

Τα οφέλη που αποκομίζουμε είναι πολλαπλά.

  1. Σύσφιξη
  2. Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων
  3. Μείωση στο 70% βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο
  4. Εξαφάνιση της ακτινικής φθοράς
  5. Νεότερη εικόνα σε πρόσωπο, τράχηλο και ντεκολτέ.

Σημειώνεται ότι η ίδια η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν ατονία, φθορα και χαλάρωση όπως χέρια, μπράτσα, περιοχή γονάτων κ.λ.π.

Το εντυπωσιακό στην τεχνική αυτή είναι το μέγεθος του αποτελέσματος που τις πλείστες φορές πλησιάζει το αποτέλεσμα μικρών παρεμβατικών μεθόδων.  Η ευκολία στην εφαρμογή της θεραπείας, το άμεσο αποτέλεσμα και το κόστος της θεραπείας το οποίο είναι πολύ χαμηλό και προσιτό για όλους, όπως και η μεγάλη διάρκεια του (μέχρι και 4 χρόνια) την καθιστούν μια απο τις πιο δημοφιλής μη παρεμβατική μέθοδος στο χώρο μας.

Μάθετε περισσότερα για την τεχνική