Ανδρέας Ιωαννίδης

Πλαστικός – Επανορθωτικός Χειρουργός

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ως Πλαστικός Χειρουργός, νέος και ενθουσιώδης, στην προσπάθειά μου να αποδώσω τις εξαιρετικές δυνατότητες της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, πίστευα ότι μπορούσα να συνοψίσω  τη δυναμική της στη φράση «η ομορφιά δεν είναι μόνο χάρισμα, είναι και δικαίωμα».

Στο πέρασμα αυτών των χρόνων, αντιμετώπισα πολλά περιστατικά και ωρίμασα επαγγελματικά και ηλικιακά.  Παρατηρώντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται καθημερινά και συζητώντας μαζί τους όχι μόνο ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική  και εξελισσόμενος και ο ίδιος στο αντικείμενο μου, διαπιστώνω ότι το εύρος και η δυναμική της αυξάνονται διαρκώς.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που με κάνουν να διατηρώ τον ενθουσιασμό μου και αυξάνουν το ενδιαφέρον μου.

Ωστόσο, με τις γνώσεις και την πείρα που έχω αποκτήσει πλέον, θεωρώ απαραίτητο να συμπληρώσω την αρχική μου φράση … «Η ομορφιά δεν είναι μόνο χάρισμα, είναι και δικαίωμα. Μεγαλώστε νεώτεροι!»

Συχνά ακούω τη φράση «προτιμώ να αντιμετωπίσω το πέρασμα του χρόνου με αξιοπρέπεια» και είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Αρκεί ο καθένας να ορίζει ελεύθερα τι είναι αξιοπρέπεια για τον ίδιο. Να αισθάνεται όμορφα με αυτό που αποφασίζει και να μην κρίνεται για τις επιλογές του.

Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική έχει τη φιλοσοφία της φυσικότητας, του μικρότερου δυνατού τραύματος και της γρήγορης ανάρρωσης. Τολμήστε να αντιμετωπίσετε ατέλειες που σας ενοχλούν και σας κρατούν πίσω από το να ζείτε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε και αγαπήστε την ωριμότητα της ηλικίας δείχνοντας νεώτεροι μέσα από την ασφάλεια της Σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής.

Χαρείτε την ηλικία σας με τους δικούς σας όρους!

Άλλα μέλη της ομάδας

Ευγενία Μπρόκου
Αισθητικό τμήμα - Ελλάδα - Υπεύθυνη θεραπειών Laser
Αφροδίτη Σίδερη
Υπεύθυνη αισθητικής δερματοστιξίας - Υπεύθυνη Νοσηλευτικού Τμήματος
Νίκος Ζαφείρης
Αναισθησιολόγος - Ελλάδα - Υπέυθυνος τμήματος Αναισθησιολόγος
Νίκη Μέγα
Ψυχολόγος - Ψυχολογική υποστήριξη