Θεραπεία αλλαντοτοξίνης σε Άτομα με Ημιπάρεση

Θεραπεία αλλαντοτοξίνης σε Άτομα με Ημιπάρεση Προσώπου

Άτομα, τα οποία για κάποιο λόγο ανέπτυξαν διαφόρου βαθμού ημιπάρεση στο πρόσωπο, αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργικά, αλλά και αισθητικά..

Στο αισθητικό κομμάτι θα ήθελα να εστιάσω στην αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων. Εκδηλώσεις χαράς, ικανοποίησης, αποδοχής, ευτυχίας, δυσφορίας δεν μπορούν να εξωτερικευτούν.

Οι πλείστες μιμητικές κινήσεις στο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα της λειτουργίας του προσωπικού και των κλάδων του (μετωπιαίου, οφθαλμικού, ζυγωματικών, παρειακής). Τραυματισμοί ή εγκεφαλικά επεισόδια ή άλλες καταστάσεις μπορεί να τραυματίσουν το προσωπικό νεύρο στην έναρξή του ή σε κάποιο περιφερικό κλάδο τροποποιώντας την μορφή και βαρύτητα της ασυμμετρίας στο πρόσωπο. Η ασυμμετρία αυτή είναι αποτέλεσμα δυο παραγόντων α) στην απουσία κίνησης της πάσχουσας περιοχής β)στην αντισταθμιστική υπερκινητικότητα της μη πάσχουσας περιοχής λόγω της απουσίας δράσης αντίδρασης ανάμεσα στις δυο πλευρές του προσώπου. Η χρήση της θεραπείας αλλαντοτοξίνης ολοένα και διευρύνεται και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποτελέσει τον θεραπευτικό μονόδρομο και λύση όπως την ημιπάρεση προσώπου.

Στόχος της θεραπείας είναι η βελτίωση της στατικής συμμετρίας μετριάζοντας ταυτόχρονα τις παρεκκλίσεις υπερκινητικότητας της μη πάσχουσας περιοχής.

Η θεραπεία αλλαντοτοξίνης ακολουθεί ένα πρωτόκολλο σταδιακής χορήγησης δυο εφαρμογών, όπου στην πρώτη χορηγείται το μισό της συνιστώσας δοσολογίας και σε 15 ημέρες ακολουθεί το δεύτερο στάδιο όπου εγχύεται το υπόλοιπο μισό εφόσον και εάν το χρειάζεται.

Τα αποτελέσματα με τη θεραπεία αυτή κρίνονται ιδιαίτερα ικανοποιητικά από τους ασθενείς μας οι οποίοι βρίσκουν λύσεις σε αυτήν την απλή μη παρεμβατική μέθοδο.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

  Προσθήκη Υπηρεσιών

  Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

  EnglishGreekRussian

  Advanced Aesthetics

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.


   skype image

   Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

   X
   Κλείστε Ραντεβού