Λιποδιάλυση – Διαμόρφωση αθλητικού σώματος

Αρκετοί νέοι άντρες ενώ αθλούνται και διατηρούν ένα σωστό τρόπο ζωής με φυσιολογικό σωματικό βάρος δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποκτήσουν το σχήμα ενός καλοσχηματισμένου θώρακα και κοιλιακών τοιχωμάτων. Παρά τις πολλές ώρες σε γυμναστήρια δεν μπορούν να δώσουν την εικόνα που επιθυμούν. Η καινούρια τεχνολογία Thermitight σε συνδυασμό με τη δικτυωτή λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει αυτό που δε μπορούν να δώσουν οι πολύωρες παραμονές στο γυμναστήριο. Το σκεπτικό είναι η δημιουργία της λεπτομερούς διαγραφής των θωρακικών μυών καθώς και της κοιλιάς (sixpacks), έτσι ώστε να φαίνεται και οπτικά ένα καλογυμνασμένο σώμα. Το Thermitight με τη χρήση πολύ μικρών τομών μπορεί να ακολουθήσει και να διαγράψει τα όρια των μυών έτσι ώστε να μπορεί το αισθητικό αποτέλεσμα να μιμηθεί το αποτέλεσμα που έχει ένα σώμα έντονα γυμνασμένο.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλαπλά:

  • Ελάχιστα επεμβατική
  • Άμεση αποθεραπεία
  • Αντιμετώπιση περιοχών που δε μπορούσαν να αντιμετωπιστούν παλαιότερα (πρόσωπο, λαιμός, μαστός, γυναικομαστία, κοιλιά, γόνατα, εσωτερικά μηρών, γάμπες και αστραγάλους)
  • Σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος
  • Ταυτόχρονη αντιμετώπιση του προβλήματος της κυτταρίτιδας
  • Βελτιωμένη και επιφανειακή ομοιογένεια του δέρματος

Ποια είναι η συχνότητα της θεραπείας και η διάρκεια;

Το Thermitight για τη διαμόρφωση αθλητικού σώματος γίνεται σε μια μόνο συνεδρία και η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει 1-2 ώρες ανάλογα με τις ανάγκες και την έκταση του προβλήματος. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ήπια ερυθρότητα και οίδημα στις περιοχές όπου διαρκεί 5-10 ημέρες γι’ αυτό και μετά την εφαρμογή είναι πολύ σημαντική η τοποθέτηση ελαστικού κορσέ 2-3 εβδομάδες.

Πότε φαίνεται το πρώτο αποτέλεσμα;

Η πρώτη διαφορά φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή, υπάρχει σταδιακή αλλαγή και στους 6 μήνες ολοκληρώνεται το αποτέλεσμα.

Χρειάζεται νάρκωση και νοσηλεία;

Το Thermitight είναι μια μη χειρουργική ελάχιστα επεμβατική τεχνική. Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή και με μέθη. Εφαρμόζεται στην κλινική μας και δε χρειάζεται χρόνος νοσηλείας. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει την ίδια ημέρα σπίτι του. Η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται σε 2-3 ημέρες και σε αθλητικές δραστηριότητες σε 1 μήνα.

Το Thermitight αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική ειδικά σχεδιασμένη για την σύσφιξη του δέρματος αλλά και σε υψηλότερες θερμοκρασίες για την αφαίρεση περιττού λιπώδους ιστού (λιπόλυση) και στηρίζεται στην αυξημένη θερμοκρασία που αναπτύσσει κάτω από το δέρμα. Η τεχνική αυτή αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλής τεχνικές στις Ηνωμένες Πολιτείες και ιδίως ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες που αθλούνται. Η εμπειρία μας στην εφαρμογή της μεθόδου τα τελευταία 2 χρόνια στους ιατρικούς χώρους σε Ελλάδα και Κύπρο σε αποκλειστικότητα μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για μια πρωτοποριακή εντυπωσιακή μέθοδο που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους ασθενείς μας.

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP