Μεσοθεραπεία προσώπου – Dermapen

Τι είναι;

Είναι μια τεχνική που τα τελευταία χρόνια βρίσκει όλο και περισσότερες εφαρμογές στην Πλαστική Χειρουργική και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα. Η μεσοθεραπεία στη πλαστική χειρουργική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα.

Τεχνική μεσοθεραπείας

Υπάρχουν 2 τεχνικές:

 1. Διοχετεύουμε με ενέσιμο τρόπο τα υλικά στο δέρμα. Ο ιατρός χρησιμοποιεί μια μικρή σύριγγα με πολύ λεπτή βελόνα και γίνονται πολλαπλές εγχύσεις στην περιοχή. Αυτό που αισθάνεται ο ασθενής είναι ένα πολύ ελαφρύ τσίμπημα. Σε κάθε τσίμπημα ο ιατρός αναθέτει πολύ μικρή ποσότητα υλικού.
 2. Η πιο διαδεδομένη στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας είναι η μεσοθεραπεία με την ειδική συσκευή Dermapen. Είναι μια μορφή μεσοθεραπείας η οποία εγχέει τις διάφορες ουσίες στο δέρμα εκεί που δε μπορούν να φτάσουν οι απλές μεσοθεραπείες και σίγουρα όχι κάποια ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα, σε πάχος 0,25 – 0,5mm στο κατώτερο χόριο του δέρματος.

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης συνδυάζει στη θεραπεία και τις 2 τεχνικές για ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα. Τοποθετώντας το διάλυμα μεσοθεραπείας σε όλο το πρόσωπο τα μόρια του υαλουρονικού συγκρατούν νερό μέσα στο δέρμα και το ενυδατώνουν.

Τι υλικό χρησιμοποιούμε στη μεσοθεραπεία;

Οι ουσίες που χρησιμοποιούμε κυρίως είναι διάλυμα υαλουρονικού οξέως, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ρετινόλη και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες. Έχει παρατηρηθεί ότι όσο περισσότερο τραυματίζουμε το δέρμα τόσο καλύτερη είναι η μετέπειτα ανάπλασή του. Με αυτό τον τρόπο η συσκευή Dermapen διαπερνά την επιδερμίδα μέχρι και 100 φορές το δευτερόλεπτο κάνοντας περισσότερους νυγμούς από την απλή μεσοθερεαπεία, γίνεται καλύτερη απορρόφηση μέχρι και 80% των δραστικών και θρεπτικών συστατικών χωρίς παρενέργειες.

Διάρκεια θεραπείας

Για 45’ τοποθετούμε ειδική κρέμα αναισθησίας ώστε να μουδιάσει η περιοχή. Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 20’. Θα χρειαστούν 4-6 συνεδρίες ώστε να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας και να έχουν απόσταση 20-30 ημέρες. Καλό είναι να συντηρεί κάποιος το αποτέλεσμα σε πιο αραιά διαστήματα.

Που ενδείκνυται;

Πρόσωπο, περιοχές όπως ντεκολτέ, αντιμετώπιση ραγάδων στο σώμα, περιπτώσεις ακμής ή ουλών από ακμή, σε δυσχρωμίες προσώπου, στην αντιγήρανση.

Είναι μια τεχνική που χαρίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα όχι μόνο σε γυναίκες αλλά και στους άντρες.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

  Προσθήκη Υπηρεσιών

  Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

  EnglishGreekRussian

  Advanced Aesthetics

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.


   skype image

   Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

   X
   Κλείστε Ραντεβού