Μεσοθεραπεία Προσώπου

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Πρόκειται για μια θεραπεία ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής. Είναι γρήγορη, σχετικά ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.

Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει η θεραπεία;

Για την εφαρμογή της χρησιμοποιείται ένα εργαλείο σε σχήμα κυλίνδρου (roller), το οποίο αποτελείται από πολλές μικρές βελόνες (ακίδες). Οι ακίδες ‘’τραυματίζουν’’ την επιδερμίδα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς άμυνας έτσι ώστε να κάνουν ανάπλαση οι ιστοί κάνοντας παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ποιος είναι ο στόχος της;

Στόχος της θεραπείας είναι, μέσω του roller, η μεταφορά συγκεκριμένων ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς και λευκαντικούς παράγοντες.

Πότε ενδείκνυται η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία ενδείκνυται για βαθιά ενυδάτωση, φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα, πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων, μείωση λεπτών γραμμών και σύσφιξη δέρματος. Μετά το πέρας της θεραπείας παρατηρείται μια ήπια ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, εμφανέστερα αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία. Το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο, ενυδατωμένο και φωτεινό.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Για να ολοκληρωθεί η θεραπεία απαιτούνται 4-6 συνεδρίες σε διάστημα ανά 7-10 ημερών. Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με βαθύ ιατρικό καθαρισμό.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

    Προσθήκη Υπηρεσιών

    Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία