Λεύκανση γεννητικής χώρας

Η λεύκανση αιδοίου και η αιδοιοπλαστική στο εξωτερικό ανήκουν στις πιο συχνές επεμβάσεις και θεραπείες. Τα τελευταία χρόνια η κοσμητική πλαστική χειρουργική γεννητική είναι ένας κλάδος που έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη και απαλλάσσει την γυναίκα από τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες που την ταλαιπωρούν. Στόχος της θεραπείας είναι η μόνιμη αλλαγή από το σκούρο χρώμα της γεννητικής περιοχής.

Το σκούρο χρώμα οφείλεται κυρίως στην ακτινοβολία, στην αποτρίχωση με κερί, στο ξύρισμα, στην τριβή με το εσώρουχο, σε δύσκολους τοκετούς και σε ορμονικές αλλαγές. Οι γυναίκες πλέον μπορούν να απαλλαγούν οριστικά από τις δυσχρωμίες της ευαίσθητης περιοχής γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και για εκείνες αλλά και για το σύντροφό τους.

Πως πραγματοποιείται η λεύκανση

Η Advanced Aesthetics και ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης προτείνουν για την λεύκανση στη γεννητική χώρα λευκαντικό peelingμε εξειδικευμένα ιατρικά προϊόντα σε μόνο 2 συνεδρίες και η εφαρμογή γίνεται στο χώρο μας. Επιπλέον υπάρχει μεταθεραπευτική φροντίδα για το σπίτι για περίπου 1 εβδομάδα.

Αμέσως μετά τη συνεδρία μπορεί να νιώθετε πολύ ήπια ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες. Η λεύκανση αιδοίου μπορεί να συνδυαστεί με αιδοιπλαστική ή ThermiVa (liftingγεννητικής χώρας).

Το ThermiVa είναι η μοναδική τεχνολογία RFγεννητικής χώρας που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά χωρίς χειρουργείο και καμία ταλαιπωρία την ακράτεια ούρων, τη χαλάρωση γεννητικής χώρας, την έλλειψη αίσθησης και σεξουαλικής επιθυμίας και τη χαλάρωση του χείλους του αιδοίου έτσι ώστε να έχουμε αυξημένη ανανέωση της γεννητικής χώρας.

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP