Αιδοιοπλαστική

Οι συνήθεις υποψήφιες ασθενείς είναι κυρίως αυτές οι οποίες εμφανίζουν μακριά και χαλαρά, μικρά και μεγάλα χείλη του αιδοίου. Αυτό προκαλεί συνήθως ερεθισμό, ερυθρότητα, πόνο και δυσφορία κατά την σεξουαλική πράξη.

Άλλη κατηγορία ασθενών που αναζητούν την λύση σε αιδιοπλαστική είναι γυναίκες οι οποίες είχαν πρόσφατα γεννήσει ή είχαν στο παρελθόν έναν φυσιολογικό τοκετό ο οποίος και προκάλεσε χαλαρωση των χειλιών του αιδοίου.

Επίσης με την αιδοιοπλαστική μπορεί να γίνει διόρθωση παλαιοτέρων ουλών στην περιοχή, συγγενών ασσυμετρίων και μικρή λιποαναρρόφηση του εφηβαίου όπου σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει εξεσημασμένη εναπόθεση λίπους κάνοντας υπερβολική την προβολή της περιοχής του εφηβαίου ακόμα φορώντας και ένα στενό τζιν.

Χειρουργική διαδικασία

Η όλη χειρουργική πράξη γίνεται με τοπική νάρκωση και ελαφριά νευροληπτοαναλγησία με την μορφή εξωτερικού ασθενούς. Δεν χρειάζεται νοσηλεία και η ασθενής μπορεί να φύγει μετά το πέρας των 2 ωρών.

Οι τομές τοποθετούνται σε φυσιολογική πτυχή του αιδίου και γίνεται χρήση απορροφήσιμων ραμμάτων τα οποία δεν χρειάζονται αφαίρεση.

Η αισθητικότητα στην περιοχή παραμένει αναλλοίωτη και δεν χρήζει ιδιαίτερης επίδεσης. Η ασθενής μπορεί να πλένεται με αντισηπτικό υγρό καθαρισμού από την ίδια ημέρα και να επιστρέψει στις καθημερινές της ενασχολήσεις.

Απαγορεύεται η σεξουαλική πράξη για 7- 10 ημέρες. Το ήπιο οίδημα που αναπτύσσεται στην περιοχή διαρκεί για 2-3 ημέρες.

Τα αποτελέσματα

Εκπληκτική βελτίωση τόσο του αισθητικού αποτελέσματος στην περιοχή (νεανικότερη εικόνα, όχι αντιαισθητική προπέτεια και χαλάρωση) όπως επίσης βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας της γυναίκας διότι απαλάσσεται απο πόνο, ερεθισμό και την φλεγμονή που μπορούσε να αισθάνεται και να έχει παλαιότερα. Το αποτέλεσμα κρατάει για πάντα.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Παραδείγματα πριν και μετά

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Σχετικές Επεμβάσεις:

Mommy’s Extreme Make Over

Έχετε αφιερώσει τη ζωή σας, τον ίδιο σας τον εαυτό στα παιδιά, την οικογένεια και πρωταρχικός σας …

Διαβάστε Περισσότερα

Υμενοπλαστική

Ο παρθενικός υμένας αποτελεί μια πολύ λεπτή βλεννογόνιο πτυχή, η οποία ευρίσκεται στην είσοδο …

Διαβάστε Περισσότερα

Οξυτενή Κονδυλώματα

Πρόκειται για εξωφυτικά μορφώματα που αναπτύσσονται στην κοιλιά, εσωτερικό μηρών …

Διαβάστε Περισσότερα

Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

    Προσθήκη Υπηρεσιών

    Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία