Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Είναι μια τεχνική η οποία μπορεί να βοηθήσει στο σχηματισμό του σώματος αφαιρώντας το λίπος που δεν επιθυμούμε από περιοχές όπως κοιλιακή χώρα, γοφούς, μηρούς, γόνατα, μπράτσα, σαγόνι και μάγουλα.

Συμβουλή! Αν και καμία μέθοδος λιποαναρρόφησης δεν είναι υποκατάστατο της δίαιτας και της άσκησης, μπορεί να αφαιρέσει από τις επίμονες περιοχές το λίπος, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε κλασικές μεθόδους απώλειας βάρους.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι

Είναι οι άνθρωποι με φυσιολογικό βάρος, ελαστικό και σφικτό δέρμα οι οποίοι διαθέτουν ποσοστό περιττού λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές. Είναι σημαντικό να καταννοήσει ο ασθενής οτι η λιποαναρρόφηση μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση. Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση δίαιτας και δεν ενδείκνυται για αντιμετώπιση παχυσαρκίας και δεν αποτελέι μέθοδο απώλειας βάρους.

Κλασσική Λιποαναρρόφηση

Η κλασσική λιποαναρρόφηση εφαρμόζεται τα τελευταία 30 χρόνια, η τεχνική έχει βελτιωθεί πολύ, εφαρμόζεται με μεγαλύτερη ευκολία, λιγότερες επιπλοκές και γρήγορη ανάρρωση. Η νάρκωση που εφαρμόζουμε όταν αφορά μεγάλες περιοχές είναι η γενική και όταν αφορά μικρότερες περιοχές τοπική με μέθη (υπνοχάλαση).

Διαδικασία επέμβασης

Πάντα γίνεται διήθηση του λιπώδους ιστού με πολύ αραιωμένο τοπικό αναισθητικό και αδρεναλίνης. Στη συνέχεια ο Δρ.Ανδρέας Ιωαννίδης δημιουργεί μικρή τομή μέσα από την οποία διαπερνάει ειδική κάνουλα η οποία συνδέεται μέσω ενός σωλήνα με μηχάνημα το οποίο δημιουργεί κενό αέρος. Με τον τρόπο αυτό αποκολλούμε τα λιποκύτταρα, αναρροφώνται και καταλήγουν στη συσκευή. Είναι πολύ σημαντικό μετά την επέμβαση η τοποθέτηση ειδικού κορσέ lastex για περίπου 3-4 εβδομάδες.

Νέες τεχνικές

Με τις νέες και προηγμένες τεχνολογίες που εφαρμόζονται αποκλειστικά στην Advanced Aesthetics by Dr. Andreas Ioannides τα τελευταία 2 χρόνια, πετυχαίνουμε ταυτόχρονα εκτός από τη λιπόλυση και σύσφιξη στο δέρμα σε βαθμό πολύ ικανοποιητικό ώστε να μην χαλαρώσει το δέρμα μετά την μεγάλη απώλεια λίπους.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η λιποαναρρόφηση και το Thermi Tight βοηθούν και δίνουν λύσεις ακόμα και στην κυτταρίτιδα. Ο Δρ.Ανδρέας Ιωαννίδης με την μεγάλη του εμπειρία πάνω στο Thermi Tight μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με την μεγαλύτερη ασφάλεια σε όποια περιοχή υπάρχει ανάγκη για βελτίωση. Η τεχνική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στην κλινική μας και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στην καθημέρινότητα του. Η διαδικασία είναι ανώδυνη , αναίμακτη και απόλυτα ασφαλής.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα

Τα αποτέλεσματα φαίνονται αμέσως μετά την εφαρμογή και η αλλαγές που προκύπτουν γίνονται σταδιακά. Συνήθως χρειαζόμαστε από 1 έως και 4 μήνες για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Διάρκεια αποτελέσματος

Τα αποτέλεσματα στην λιποαναρρόφηση είναι μόνιμα διότι τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και μειώνεται ο συνολικός αριθμός τους. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό η τήρηση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου και η συχνή άσκηση. Στην περίπτωση που κάποιος αυξήσει το βάρος του μετά την λιποαναρρόφηση το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα και η περιοχή που έγινε η εφαρμογή δεν θα επηρρεαστεί.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Παραδείγματα πριν και μετά

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Σχετικές Επεμβάσεις:

Κοιλιοπλαστική

Εάν βρίσκεστε σε σχετικά καλή φόρμα, αλλά ενοχλείστε από τη μεγάλη κοιλιά, η οποία δεν μπορεί…

Διαβάστε Περισσότερα

Υπεριδρωσία με laser lipolysis

Η κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics και εγώ προσωπικά εφαρμόζουμε για πρώτη …

Διαβάστε Περισσότερα

Αυξητική γλουτών

Αυτή η τεχνική έχει μεγάλο ποσοστό ζήτησης, καθώς χρησιμοποιούμε λίπος από το ίδιο σας το σώμα…

Διαβάστε Περισσότερα

Ανόρθωση Γλουτών / Μηρών

Πολλές φορές ορισμένοι ασθενείς πέραν από την λιποδυστροφία (εναπόθεση εντοπισμένου λίπους)…

Διαβάστε Περισσότερα

Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

  Προσθήκη Υπηρεσιών

  Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

  EnglishGreekRussian

  Advanced Aesthetics

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.


   skype image

   Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

   X
   Κλείστε Ραντεβού