LPG by Endermologie

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η LPG είναι η πρώτη εταιρία η οποία έλαβα την έγκριση οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής FDA για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος και προσφάτως και για την αποτελεσματικότητά της στην καρκινική αποθεραπεία του λεμφοιδήματος.

Τι είναι και γιατί έχουμε κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα απασχολεί μια μεγάλη αισθητική ανάγκη σε ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών, το 90% το οποίο παρουσιάζει κυτταρίτιδα. Στους άντρες παρουσιάζεται πιο σπάνια διότι συνδέεται με ορμονικά προβλήματα. Η όψη ‘’φλοιού πορτοκαλιού’’ οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ένας από αυτούς είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος στο επιφανειακό στρώμα λίπους, είναι από τις πιο σημαντικές και οι ορμονικοί παράγοντες. Επιπλέον η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, το κάπνισμα, το οινόπνευμα και ο τρόπος ζωής παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κυτταρίτιδα.

Πως λειτουργεί το LPG?

Η Endermologieπεριλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (keymodule) με 2 ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρους ρυθμισμένης εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθη μηχανοποίηση και κινητοποίηση ου ιστού, οδηγώντας τη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Ο μηχανισμός αυτός βοηθάει στο φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για ένα αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο.

Στόχος θεραπείας

Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος.

Δραστηριοποιείται άμεσα για τη συμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα.

Αποσυμφορεί το συνδετικό ιστό, ενισχύει τη μικρο-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.

Σε ποια σημεία γίνεται η εφαρμογή;

Φορώντας ένα ειδικό κορμάκι ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται έπειτα στις προβληματικές περιοχές.

Διάρκεια και συχνότητα θεραπείας

Η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 35’ και γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Χρειάζονται τουλάχιστον 10-16 συνεδρίες ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η κυτταρίτιδα. Μπορούμε να έχουμε εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες5-6 συνεδρίες. Με την πρόοδο όμως της θεραπείας τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, έως ότου φτάσουμε στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μυστικό για ένα πιο λεπτό και καλοσχηματισμένο σώμα βρίσκεται στην LPG και στην καρδιά του λιποκυττάρου.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής;

Η θεραπεία Lipomassage που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά και επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελών ανώδυνη.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και στους άνδρες;

Το Lipomassage είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και στους άνδρες – τοπικό πάχος, σωσίβια, κοιλιά, διπλοσάγονο, απροσδιόριστοι θωρακικοί μύες. Το Lipomassageτα καταφέρνει εκεί που η δίαιτα και η άσκηση αποτυγχάνουν.

Ο συνδυασμός του LPG μαζί με την παθητική ενδυνάμωση NewLife, δίνει γραμμωμένο και αθλητικό σώμα.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Παραδείγματα πριν και μετά

Video

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

    Προσθήκη Υπηρεσιών

    Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία