Macrolane

Το υαλουρονικό οξύ του σώματος για ένα γυμνασμένο σώμα το καλοκαίρι.

Τι είναι το Macrolane ;

Το Macrolane είναι ένα gel που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος , όπως στο στήθος και στους γλουτούς , ή για το γέμισμα κοίλων παραμορφώσεων και ουλών. Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αντίθετα από την χειρουργική επέμβαση, ο σχηματισμός ουλών στο σημείο έγχυσης είναι ελάχιστος και γίνεται λιγότερο αισθητός με το χρόνο.

Βασίζεται στη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία σταθεροποίησης υαλουρονικού οξέος NASHATM της Q-Med. Με τα προϊόντα της τεχνολογίας NASHA έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 10 εκατομμύρια θεραπείες σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο το κόσμο.

Από τι αποτελείται το Macrolane;

Το Macrolane είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα. Η σταθεροποίηση του υαλουρονικού οξέος σε gel , με την τεχνολογία NASHA , του προσδίδει μεγάλη διάρκεια ενώ παραμένει παρόμοιο με το υαλουρονικό οξύ του ίδιου του σώματος. Το gel Macrolane είναι βιοδιασπώμενο.

Που εφαρμόζεται το Macrolane;

Το Macrolane είναι ένα καινοτόμο προϊόν για την αύξηση του στήθους, την αποκατάσταση του όγκου και διαμόρφωση πολλών σημείων του σώματος, για παράδειγμα του στήθους, των γαμπών και των γλουτών . Επίσης μπορεί να ομαλοποιήσει μικρό – ατέλειες του δέρματος, όπως αυτές που προκαλούνται μετά από λιποαναρρόφηση και χειρουργικές ουλές. Τέλος καινούρια εφαρμογή είναι η δημιουργία γυμνασμένου σώματος σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες.

Σε τι διαφέρει το Macrolane από το Restylane;

Το Macrolane είναι ένα πιο παχύ gel που έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένα για την αποκατάσταση του όγκου και του περιγράμματος του σώματος. Το Restylane χρησιμοποιείται για μικρότερες διορθώσεις στο πρόσωπο. Το Restylaneεφαρμόζεται στο πρόσωπο με λεπτή βελόνα, ενώ το Macrolane εφαρμόζεται με μεγαλύτερη κάννουλα.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η διαδικασία διαρκεί από 20 λεπτά μέχρι 1 ώρα ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και την ποσότητα του gel που εγχύεται .Το αποτέλεσμα είναι ορατό άμεσα.

Πώς γίνεται μια θεραπεία με Macrolane;

Η θεραπεία θα πρέπει να εκτελείται σε ιατρείο από εκπαιδευμένο ιατρό. Η διαδικασία συνήθως απαιτεί τοπική αναισθησία στην περιοχή εφαρμογής. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μιλήστε με το γιατρό σας για τις απαιτούμενες οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία.

Ποιοι μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία Macrolane;

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει το σώμα του, χωρίς μόνιμα υλικά και χωρίς χειρουργική επέμβαση. Επίσης το Macrolane είναι κατάλληλο για άτομα που δεν επιθυμούν γενική αναισθησία ή ανησυχούν για χειρουργικές ουλές και είναι διατεθειμένοι να επαναλάβουν την εφαρμογή σε 12-14 μήνες. Η θεραπεία είναι μια σύντομη διαδικασία που συνήθως απαιτεί τοπική αναισθησία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα αισθητικά αποτελέσματα με ελάχιστες επιπτώσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες και την προσωπική σας ζωή, και ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης.

Γενικά αποτελεί την εύκολη λύση προσωρινής διαμόρφωσης του σώματος και είναι ιδανική λύση για ένα καλοσχηματισμένο σώμα για το καλοκαίρι

Τι συμβαίνει μετά τη θεραπεία με Macrolane;

Μετά την θεραπεία θα δείτε τα αποτελέσματα άμεσα. Μετά το τέλος της διαδικασίας μπορεί να αισθάνεστε την περιοχή εφαρμογής τεντωμένη ή ερεθισμένη για λίγες ημέρες, καθώς το gel εγκαθίσταται και πιέζει τους γύρω ιστούς. Τα συνηθισμένα παυσίπονα είναι συνήθως αρκετά για την αντιμετώπιση αυτής της προσωρινής δυσφορίας. Συνιστάται επίσης να είστε λίγο προσεκτικοί αμέσως μετά την θεραπεία – όχι βαριές ασκήσεις ή παρατεταμένη πίεση – τα περισσότερα άτομα συνεχίζουν τις συνηθισμένες καθημερινές τους δραστηριότητες πολύ γρήγορα. Ο γιατρός που σας παρακολουθεί θα σας δώσει τις αναγκαίες συμβουλές για μετά την θεραπεία.

Ποιος μπορεί να εφαρμόσει μία θεραπεία με Macrolane;

Συνιστάται η εφαρμογή μόνο από πιστοποιημένους Πλαστικούς Χειρούργους κλινικών που εφαρμόζουν θεραπείες με Macrolane.

Αποτελέσματα και οφέλη.

Μπορείτε να δώσετε σχήμα και όγκο στο σώμα σας με φυσικό τρόπο. Η διαδικασία είναι γρήγορη και χρειάζεται μόνο τοπική αναισθησία. Ο χρόνος διακοπής της εργασίας ή των καθημερινών δραστηριοτήτων είναι ελάχιστος.

Τα οφέλη είναι:

  • Δεν υποβάλλεστε σε χειρουργική επέμβαση ούτε σε γενική αναισθησία
  • Η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τη χρήση μόνιμων εμφυτευμάτων ή σωματικού λίπους
  • Καθώς το Macrolane δεν είναι μόνιμο προϊόν , μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που μπορεί να υποστεί το σώμα σας και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε εσείς τον έλεγχο της εμφάνισης σας
  • Δεν ανησυχείτε για την δημιουργία εκτεταμένων ουλών

Μειονεκτήματα

  • Η ανάγκη επανάληψης του

Πόσο διαρκεί μία θεραπεία ;

Το αισθητικό αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί πάνω από ένα χρόνο. Το gel βιοδασπάται αργά, σύμφωνα με τη φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού. Όλοι οι οργανισμοί όμως είναι διαφορετικοί και υπάρχουν ατομικές διακυμάνσεις. Για να διατηρηθεί ένα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα, συνήθως χρειάζεται επαναληπτική θεραπεία σε 9 –14 μήνες μετά την αρχική εφαρμογή. Στις επαναληπτικές θεραπείες απαιτείται μικρότερη ποσότητα προϊόντος.

Πώς απορροφάται το gel;

Η απορρόφηση του gel Macrolane είναι μια αργή και σταδιακή διαδικασία. Βιοδιασπάται φυσιολογικά από τον οργανισμό μας.

Είναι το Macrolane ασφαλές;

Ναι, το Macrolane αποτελείται από το ίδιο σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ που έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από δέκα εκατομμύρια θεραπείες στο πρόσωπο, χωρίς να έχουν αναφερθεί καθόλου επικίνδυνα για τη ζωή περιστατικά. Η ασφάλεια του Macrolane είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα που διέπουν τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Η ασφάλεια χρήσης του Macrolane στο στήθος έχει αποδειχθεί με κλινικές μελέτες καθώς και με παρακολούθηση των περιστατικών μετά την εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες ομάδες μυών, αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία για να δείχνει το σώμα πιο γυμνασμένο ( στήθος, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, κνήμες κ.λ.π.)

Μπορεί να αντικαταστήσει το ένθεμα σιλικόνης για αύξηση του μαστού;

Γενικότερα η προσωπική μου συμβουλή είναι ότι το Macrolane είναι αποτελεσματικό σε περιοχές όπως είναι οι γλουτοί, αθλητικό σώμα, μηροί, γάμπες , μηρούς, μικρό ατέλειες  αλλά πρέπει να αποφεύγεται στο στήθος, διότι ενώ στο ένθεμα ο αδένας είναι εντελώς ανεπηρέαστος στην έγχυση του Macrolane γίνεται η έγχυση του υλικού μέσα στον αδένα και μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα του στον χρόνο με την δημιουργία ουλώδους ιστού. Μέχρι την στιγμή που μιλάμε τα ενθέματα σιλικόνης νέας γενιάς αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη μόνιμη και ασφαλέστερη μέθοδο αύξησης του στήθους. Το ένθεμα βρίσκεται σε διαφορετικό από τον μαζικό αδένα θέση χωρίς να επηρεάζει την λειτουργία και την ανατομία του ενώ οι εγχύσεις υγρού gel υαλουρονικού οξέος επηρεάζει την ανατομική και την απεικονιστική εικόνα του αδένα λόγω του ουλώδες ιστού που αναπτύσσεται γιατί η έγχυση γίνετε τυφλά και σε κάποιες περιπτώσεις  το  υλικό εγχύεται  και μέσα στον λιπώδη αδένα ιστό του μαστού.

Το Macrolane είναι υλικό για ευρύτερη χρήση και μπορεί να αποτελεί ένα χρήσιμο προϊόν για την διαμόρφωση του σώματος φθάνει ο ενδιαφερόμενος να αποδέχεται την επανάληψη της θεραπείας για να διατηρηθεί το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Παραδείγματα πριν και μετά

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

Προσθήκη Υπηρεσιών

Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

EnglishGreekRussian

Advanced Aesthetics

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.


skype image

Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία

X
Κλείστε Ραντεβού