Mommy’s Extreme Make Over

Mommy’s Extreme Make Over

Έχετε αφιερώσει τη ζωή σας, τον ίδιο σας τον εαυτό στα παιδιά, την οικογένεια και πρωταρχικός σας στόχος είναι η ευτυχία τους και αισθάνεστε πολύ καλά για αυτό, γιατί γνωρίζετε ότι αξίζουν κάθε στιγμή από τη ζωή σας και κάθε κομμάτι του εαυτού σας.

Υπάρχουν όμως στιγμές που αισθάνεστε ότι έχετε χάσει κάτι από την προσωπικότητα και την εμφάνισή σας, αυτό δεν αποτελεί ματαιοδοξία και αποπροσανατολισμό από τον αρχικό σας στόχο, ο οποίος είναι η ευτυχία της οικογένειάς σας, αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι η οικογένεια και η ευτυχία τους συμπεριλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή, ΕΣΑΣ.

Η γυναίκα μητέρα που αισθάνεται ευτυχία και η καθημερινότητά της ισορροπεί ανάμεσα στην οικογένεια και στην αγάπη και φροντίδα για τον ίδιο της τον εαυτό μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα στην οικογένειά της, γιατί η ευτυχία είναι καθολική και αφορά και αυτήν.

Δεν πρέπει να νιώθετε ένοχη για τις στιγμές που κοιτάζεστε στον καθρέφτη με αισθήματα απογοήτευσης και θλίψης για τις αλλαγές στο σώμα, το πρόσωπο και το στήθος που αναγκαστικά επήλθαν λόγω της μητρότητας. Αγαπήστε με δύναμη και πάθος ξανά τον εαυτό σας γιατί με αυτό τον τρόπο θα αγαπήσετε και θα δοθείτε στην οικογένεια σας ολοκληρωτικά χωρίς ίχνος έλλειψης αυτοεκτίμησης και περιθωριοποίησης της προσωπικότητάς σας. Η αγάπη και η φροντίδα του εαυτού σας δεν είναι ματαιοδοξία είναι η ουσία και το κίνητρο της ίδιας της ζωής. Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας για να αγαπήσετε πιο δυνατά την οικογένεια σας και την ίδια σας τη ζωή. Αυτό αποτελεί και τη φιλοσοφία της Advanced Aesthetics Plastic Beauty care clinic. Φροντίζουμε τα μικρά πράγματα, για να νιώσετε ελεύθερη και ζωντανή όπως παλιά και μάλιστα πλέον πιο ολοκληρωτικά, γιατί τώρα είστε και μητέρα. Οι περισσότερες νέες μητέρες που αναζητούν τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού Dr. Ιωαννίδη Ανδρέα ( Advanced Aesthetics) έχoυν να κάνουν με προβλήματα όπως: ανόρθωση και αυξητική μαστού, μειωτική μαστού, κοιλιοπλαστική laser lipolysis, βλεφαροπλαστική, πανάδες προσώπου, τριχοφυία μέχρι και πιο ιδιαίτερα προβλήματα από την περιοχή της γεννητικής χώρας: αιδιοπλαστική, κολποπλαστική, χαλάρωση κόλπου, βελτίωση σεξουαλικής ζωής.

Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας για να αγαπήσετε πιο δυνατά την οικογένειά σας και την ίδια σας την ζωή.

Όλα τα πιο πάνω είναι προβλήματα που μπορούν να βελτιωθούν με τις σύγχρονες τεχνικές που ελαχιστοποιούν τον χρόνο ανάρρωσης, δίνουν άριστα αισθητικά αποτελέσματα και εφαρμόζονται από τον Dr. Ιωαννίδη Ανδρέα.

Επιθυμία μας είναι να εξατομικεύσουμε μαζί τις παρεμβάσεις εκείνες που θα σας έδιναν πίσω τη λάμψη και την αυτοπεποίθηση τόσο σαν γυναίκα, αλλά και σαν μητέρα.

Ο Ιατρός σας

Πλαστικός Χειρουργός

Οι πελάτες μας

Αληθινές μαρτυρίες


Σχετικές Επεμβάσεις:

Ωτοπλαστική

Η ωτοπλαστική ή το χειρουργείο των αυτιών συνήθως γίνεται σε περιπτώσεις που θέλουμε …

Διαβάστε Περισσότερα

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια οφείλονται κυρίως στη μεγάλη χαλάρωση και τη έλλειψη ελαστικότητας…

Διαβάστε Περισσότερα

Αυξητική χειλιών

Αυξητική χειλιών

Το όνειρο κάθε γυναίκας, γεμάτα και σαρκώδη χείλη! Για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα…

Διαβάστε Περισσότερα

Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι μια πολύ συχνή επέμβαση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής διότι η μύτη …

Διαβάστε Περισσότερα

Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε ραντεβού online ΤΩΡΑ & πάρε ΔΩΡΕΑΝ την 1η επίσκεψη με τον ιατρικό μας σύμβουλο

    Προσθήκη Υπηρεσιών

    Το σύμβολο * δηλώνει τα υποχρεωτικά πεδία